Ik zoek specialisten voor mijn team. Ben jij degene die ik zoek?

Werk met mij

 

About me

 

Leer mij BETER kennen

Astrid, de rechterhand van online bedrijven die willen groeien.

Bij het bouwen van een online business komen altijd kennis, strategie en tijd kijken. Al meer dan 15 jaar verdiep ik mijzelf in online marketing. Van social media tot e-mail marketing, websites en het bouwen van online businesses. Iedere dag ben ik bezig met dingen uit te proberen en mijn kennis verder te vergroten.

Naast mijn eigen bedrijven, heb ik een jaar lang de social media van de internationale DJ Fedde Le Grand verzorgd. Misschien ken je hem nog van ‘Let me think about it’ met Ida Corr of ‘Put your hands up for Detroit’.

Met meer dan 10 jaar ondernemerservaring op zak, en het bouwen van 100+ websites en het hebben van 100+ social media klanten, was ik klaar voor een volgende stap. Ik ben namelijk een ontzettende nerd die het heel tof vindt om nieuwe dingen te ontdekken en klanten hierin mee te nemen voor nog betere resultaten. Je kunt mij niet blijer maken als ik nieuwe systemen e.d. mag gaan onderzoeken & uittesten om zo weer een volgende stap te zetten in iemands business. Vanuit die passie heb ik besloten om andere succesvolle online ondernemers te gaan ondersteunen met hun 6 & 7 cijferige bedrijven.

Hier ben ik voor gemaakt

Online businesses, gerund door powervrouwen, ondersteunen die impact willen maken.

Mijn jarenlange ervaring in de wereld van online & marketing wereld wil ik in jouw bedrijf stoppen. Ik weet dat ik ontzettend veel waarde te bieden heb. Met de juiste processen, systemen en een goed lanceringsplan til ik samen met vrouwelijke ondernemers hun business naar een nog hoger level. Geweldige resultaten van anderen geven mij een enorme kick.

De powervrouwen waarmee ik werk willen impact maken in de wereld. Zij motiveren en inspireren anderen. Samen met hen wil ik de impact die ze kunnen maken vergroten.

Wie ben ik – feiten over mij

Human design type

Sterrenbeeld
Go-to ochtend drankjes
Guilty pleasures
Favoriete plekken op aarde
Favoriete podcast
 
Favoriete quote
 
Social media platform(en)
 
Wie inspireert mij?
 

6/2 Emotional Manifestor

Kreeft – ☀️, Leeuw – 🌙, Weegschaal – 🌅

Warm water met limoen en zwarte koffie

Vegan quesadillas en alcoholvrije Cava

Ibiza, New York, Los Angeles en Amalfi kust

Big Conversations van Haley Hoffman Smith

Don’t fall in love with your products, fall in love with your clients. Products and services change. But if you fall in love with your clients, you could serve them.

Instagram / TikTok / LinkedIn

Gary Vaynerchuk, Rachel Pedersen, Haley Hoffman Smith, Natalie Ellis, Erin May Henry, Ellie Rogers en nog veel meer..

Mijn verhaal

Al vanaf het moment dat ik kon praten en lopen was ik creatief bezig: tekenen, knutselen, piano spelen, dansen, noem het maar op. Ook vond ik techniek en computers geweldig. Toen ik 6 jaar was kreeg ik mijn eerste Gameboy (met Mario) en mijn eerste Apple computer toen ik 8 jaar was. Ik was er niet achter weg te krijgen.

Ik vond het heerlijk om op onderzoek uit te gaan. Zo leerde ik al op vroege leeftijd over online marketing, webinars en online je geld verdienen. Als een spons heb ik al die kennis tot mij genomen. Ook heb ik zelf heel veel ervaring opgedaan door bijvoorbeeld middels MLM marketing health producten te proberen te verkopen, niet alles even succesvol. 😉

Juist het vallen en opstaan heeft mij
gebracht tot dit punt!

Studie

Tegen het einde van mijn studie Event Management in Rotterdam, in 2012, heb ik mij onder andere ontwikkelt als social media & website specialist en ben ik begonnen met ondernemen. Mijn eerste onderneming was een succesvolle online webshop, Coloured Candy, waar ik 5 jaar lang mijn handmade sieraden in verkocht. Ook heb ik, vanaf na mijn studie, diverse websites en webshops gebouwd. Zowel voor mijzelf als voor anderen. Daar kon ik mijn passie voor het creëren en bouwen in kwijt.

 

Ondernemerschap

Voordat ik Social Media Meisje ben gestart in 2017, heb ik ook nog ruim een jaar deel uitgemaakt van het social team van de internationale DJ Fedde Le Grand. De dance industrie is een hele toffe, snelle en ook hele harde professionele wereld. Alles draait daar om je social media (vele malen per dag) én personal branding.

Vanaf 2020 heb ik Website Meisje als een apart concept in de markt gezet. Een succesvolle en converterende website is ontzettend belangrijk binnen een online business. Ook wil ik met dit concept ondernemers helpen een verdienmodel te maken van hun website.

En nu.. alles komt voor mij samen, mijn 15+ jaar ervaring en kennis in de online wereld. Als ik een vrouwelijke ondernemer zie groeien met haar online business kan ik alleen maar met mijn handen klappen en blij voor haar zijn. Het blijft ontzettend gaaf om dat iedere keer weer steeds te zien. Of je nu startend bent of meer dan 100.000 euro per jaar verdient.

Jij verdient het om succesvol te zijn en impact te maken in deze wereld.

 

Laten we samenwerken

 

De ervaringen

"Ik ben zo blij met Astrid als mijn online business manager. Alleen al doordat ze zo accuraat is. Als ik bijvoorbeeld een masterclass geef, dan zorgt zij er altijd voor dat er geen enkele stap in het proces van het geven ervan wordt vergeten. Zo attendeert ze mij op e-mails schrijven, het aanbod klaarzetten en zorgt ze dat de meeting ingepland klaar staat in de tool.

Een superfijne rechterhand die ervoor zorgt dat mijn bedrijf nog veel meer floreert. Ze ontziet me in al die dingen waar niet mijn joy op zit, en het is zalig om dat aan Astrid uit te besteden.

Astrid plant ook altijd supergoede zaadjes met haar veelzijdige ideeën. Ze legt nieuwe systemen en tools aan me voor, is continu op zoek naar hoe mijn business nog meer te optimaliseren en neemt mij daar als leek heel goed in mee. Ze legt daarin echt paden voor mij bloot. Ik gun iedereen een Astrid!"

Aniek Gerrits

De Betekenisvolle Vrouw

"Ik ben zo ontzettend blij met Astrid binnen mijn business. Ik kan voor zoveel verschillende dingen bij haar terecht. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe salespage nodig heb, dan levert ze het snel op en ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Ze heeft veel technische kennis, maar ook oog voor design.

Daarnaast is ze zo’n fijne strategische partner. Ze laat me over zoveel dingen nadenken binnen mijn bedrijf. Ook dingen waar ik nog nooit over had nagedacht. Hoe kan ik dingen anders doen? Hoe kan ik dingen slimmer aanpakken? Ze denkt altijd met me mee en zit boordevol goede ideeën.

Doordat ik samenwerk met Astrid, kan ik zelf meer focussen op de dingen die ik leuk vind binnen mijn bedrijf en kom ik ook toe aan nieuwe dingen die ik wil oppakken. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik lang niet alles zelf hoef te doen en ook niet alles zelf hoef te bedenken. Samenwerken met haar is eigenlijk een cadeau voor jezelf!"

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

"De samenwerking met Astrid heb ik als heel plezierig ervaren. Zij nam de tijd om een goed beeld te krijgen van datgene wat ik wil. Vanuit haar expertise kon ze mij ook goed adviseren over zaken waar ik geen verstand van heb. Zij heeft zoveel werk verzet aan de achterkant van mijn website, wat maakt dat als een cliënt nu een online training bij mij koopt, deze op een beveiligde pagina komt die prachtig is vormgegeven door Astrid. Een waar de cliënt meteen aan de slag kan met het ebook of de door mij ingesproken lessen die Astrid op mijn Youtube kanaal heeft gezet.

Ook heeft ze mij goed geadviseerd over een nieuwsbrief-programma en meteen een template in mijn huisstijl voor me klaargezet. Dit maakt het voor mij heel makkelijk om een prachtig vormgegeven nieuwsbrief te versturen met alle linkjes die nodig zijn om meteen door te klikken naar mijn website. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en na het versturen van mijn eerste nieuwsbrief kreeg ik dit ook terug van een aantal cliënten."

Desirée Botterman

Happy2Dee