Ik zoek specialisten voor mijn team. Ben jij degene die ik zoek?

Werk met mij

 

Business ready voor 2022

 

Creëer het juiste fundament voor jouw online business

Het is bijna 2022. Je hebt grote plannen en wil véél. Je ziet jezelf al (flinke) investeringen maken om echt te kunnen groeien. Zowel in business als persoonlijk. Je wil er echt voor gaan. Maar zijn deze plannen ook al vertaald naar cijfers?

 

Weet jij bijvoorbeeld hoeveel omzet je maandelijks in 2022 moet genereren voordat je winst maakt in je business?

 

Als online business manager zie ik helaas dat online ondernemers niet altijd precies weten hoeveel geld ze genereren vs. wat ze spenderen.

Zo wil je wellicht graag gaan werken met advertenties of doe je dat al. Je bedenkt een campagnebudget dat je wil uitgeven en berekent hoeveel sales je daarvoor moet doen. Je ziet het geld al naar je toe komen en het voelt & klinkt haalbaar voor je.

Achteraf realiseer je, dat je vergeten was dat de prijs die je voor de advertentiespecialisten betaald om de advertenties voor jou te regelen er niet bij op had geteld. Waardoor je verlies draait op je advertenties, het vertrouwen er in verliest en ze stop zet. 

 

Wanneer je niet al je kosten inzichtelijk hebt, is het moeilijk meten hoeveel omzet je moet draaien om je doelen te kunnen behalen en om te zien of je op de juiste weg zit.

 

Wanneer jij precies weet wat al jouw maandelijkse kosten zijn dan..

R

kun je heel gemakkelijk je doelen uitstippelen die je graag wilt behalen met je business.

R

heb je een goed overzicht van aan welke diensten, personen en software je iedere maand geld uitgeeft.

R

Heb je maandelijks de mogelijkheid om te kijken naar of alle software en/of diensten nog steeds bij jou en jouw business passen.

R
Weet je wanneer je investeringen in je business kunt doen.

Wil jij jouw maandelijkse kosten inzichtelijk
krijgen en je cijfers op orde?

Ja, dat wil ik!

 

Met inzichtelijke cijfers verwelkom je veel meer
plezier, ease, flow en nog meer overvloed.

Wat ontvang je allemaal van mij:

R
Een Google Spreadsheet waar jij heel gemakkelijk al jouw doelen, omzetten en kosten in kunt verwerken. Bovendien is deze ook aan te passen naar eigen behoefte.
R

Een videotutorial waarbij ik je helemaal meeneem in hoe je het beste met dit template kunt werken.

R

Een maandelijkse checklist die je kunt gebruiken wanneer je de afgelopen maand analyseert en je doelen voor de volgende maand bepaalt.

R

Toegang tot een online community waar je met andere online ondernemers kunt connecten.

Ja, dat wil ik!

 

De ervaringen

"Ik ben zo blij met Astrid als mijn online business manager. Alleen al doordat ze zo accuraat is. Als ik bijvoorbeeld een masterclass geef, dan zorgt zij er altijd voor dat er geen enkele stap in het proces van het geven ervan wordt vergeten. Zo attendeert ze mij op e-mails schrijven, het aanbod klaarzetten en zorgt ze dat de meeting ingepland klaar staat in de tool.

Een superfijne rechterhand die ervoor zorgt dat mijn bedrijf nog veel meer floreert. Ze ontziet me in al die dingen waar niet mijn joy op zit, en het is zalig om dat aan Astrid uit te besteden.

Astrid plant ook altijd supergoede zaadjes met haar veelzijdige ideeën. Ze legt nieuwe systemen en tools aan me voor, is continu op zoek naar hoe mijn business nog meer te optimaliseren en neemt mij daar als leek heel goed in mee. Ze legt daarin echt paden voor mij bloot. Ik gun iedereen een Astrid!"

Aniek Gerrits

De Betekenisvolle Vrouw

"Ik ben zo ontzettend blij met Astrid binnen mijn business. Ik kan voor zoveel verschillende dingen bij haar terecht. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe salespage nodig heb, dan levert ze het snel op en ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Ze heeft veel technische kennis, maar ook oog voor design.

Daarnaast is ze zo’n fijne strategische partner. Ze laat me over zoveel dingen nadenken binnen mijn bedrijf. Ook dingen waar ik nog nooit over had nagedacht. Hoe kan ik dingen anders doen? Hoe kan ik dingen slimmer aanpakken? Ze denkt altijd met me mee en zit boordevol goede ideeën.

Doordat ik samenwerk met Astrid, kan ik zelf meer focussen op de dingen die ik leuk vind binnen mijn bedrijf en kom ik ook toe aan nieuwe dingen die ik wil oppakken. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik lang niet alles zelf hoef te doen en ook niet alles zelf hoef te bedenken. Samenwerken met haar is eigenlijk een cadeau voor jezelf!"

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

"De samenwerking met Astrid heb ik als heel plezierig ervaren. Zij nam de tijd om een goed beeld te krijgen van datgene wat ik wil. Vanuit haar expertise kon ze mij ook goed adviseren over zaken waar ik geen verstand van heb. Zij heeft zoveel werk verzet aan de achterkant van mijn website, wat maakt dat als een cliënt nu een online training bij mij koopt, deze op een beveiligde pagina komt die prachtig is vormgegeven door Astrid. Een waar de cliënt meteen aan de slag kan met het ebook of de door mij ingesproken lessen die Astrid op mijn Youtube kanaal heeft gezet.

Ook heeft ze mij goed geadviseerd over een nieuwsbrief-programma en meteen een template in mijn huisstijl voor me klaargezet. Dit maakt het voor mij heel makkelijk om een prachtig vormgegeven nieuwsbrief te versturen met alle linkjes die nodig zijn om meteen door te klikken naar mijn website. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en na het versturen van mijn eerste nieuwsbrief kreeg ik dit ook terug van een aantal cliënten."

Desirée Botterman

Happy2Dee

Hi! Kennen wij elkaar al?

Astrid, de rechterhand van online bedrijven die willen groeien.

Bij het bouwen van een online business komen altijd kennis, strategie en tijd kijken. Al meer dan 15 jaar verdiep ik mijzelf in online marketing. Van social media tot e-mail marketing, websites en het bouwen van online businesses. Iedere dag ben ik bezig met dingen uit te proberen en mijn kennis verder te vergroten.

Naast mijn eigen bedrijven, heb ik meer dan een jaar lang de social media van de internationale DJ Fedde Le Grand verzorgd. Misschien ken je hem nog van ‘Let me think about it’ met Ida Corr of ‘Put your hands up for Detroit’.

Met meer dan 10 jaar ondernemerservaring op zak, het bouwen van 100+ websites en het hebben van 100+ social media klanten, was ik klaar voor een volgende stap. Ik ben namelijk een ontzettende nerd die het heel tof vindt om nieuwe dingen te ontdekken en klanten hierin mee te nemen voor nog betere resultaten. Je kunt mij niet blijer maken als ik nieuwe systemen e.d. mag gaan onderzoeken & uittesten om zo weer een volgende stap te zetten in iemands business. Vanuit die passie heb ik besloten om andere succesvolle online ondernemers te gaan ondersteunen met hun 6 & 7 cijferige bedrijven.

© 2021 Astrid Joanne Damen || ALL RIGHTS RESERVED