Ik zoek specialisten voor mijn team. Ben jij degene die ik zoek?

Werk met mij

 

OBM prijzen

 

Ik wil graag met je samenwerken

Ik ben ontzettend blij dat je mij overweegt voor de rol van Online Business Manager voor jouw succesvolle online business.

Persoonlijk vind ik transparantie binnen een bedrijf ontzettend belangrijk. Vandaar dat ik een overzicht heb gemaakt van al mijn pakketten zodat je deze voorafgaand aan het boeken van een discovery call al kunt bekijken.

Overweeg je mij voor de rol van Online Business Manager en heb je nog geen online discovery call met mij gepland staan? Boek deze hier.

6-figure Female Business Catalyzer / 3 maanden

Je hebt een succesvolle online business neergezet die een 6-figure omzet voor je creëert. Nu jij stappen in die high level female CEO rol. Jij wilt laten zien wat voor een leider en impact maken. Nu is het tijd om te starten met het aantrekken van verschillende specialisten.

Ik heb daarin alle experts al voor je gevonden!

Mijn team en ik creëren graag systemen en processen die ervoor zorgen dat jij met jouw business exponentiële groei doormaakt.

=

90-minuten durende kick-off call met Astrid

=

Een op maat gemaakt plan voor de aankomende 90 dagen

=

Een Human Design reading die precies vertelt waar jouw krachten liggen

=

Twee OPS sessies per maand over de gang van zaken, met Astrid en haar team

=

Iedere maand één strategische CEO sessie met Astrid om zo te kijken naar alle plannen en deze bij te sturen

=

Toegang tot Astrid en het team via Slack

=

Een team dat je op elk vlak binnen je (online) business kan ondersteunen

=

Projectmanagement

=

Automatisering online business

=

Business processen vastleggen

=

Data analyse

=

Team management

7-figure Female Business Catalyzer / 3 maanden

Als high level female CEO ben jij snel aan het opschalen naar 7-figures. Jij wilt een sterk team om je heen hebben dat vanuit powerful leadership is samengesteld. Een die volledig past bij de grootste plannen die jij op dit moment hebt. Daarbij kijkend naar jouw Human Design.

Een done for you strategie die jou gaat uitdagen in de stappen die jij wilt maken zodat jij volledig jouw CEO rol kunt belichamen. Jij bent namelijk hier om leiderschap te tonen en impact te maken. Samen zorgen wij dat jij dit vanuit vrijheid en jouw droomleven kunt doen.

=

90-minuten durende kick-off call met Astrid

=

Een op maat gemaakt plan voor de aankomende 90 dagen

=

Een Human Design reading + 1:1 sessie met een Human Design expert

=

Twee OPS sessies per maand over de gang van zaken, met Astrid en haar team

=

Iedere maand twee strategische CEO sessies met Astrid om zo te kijken naar alle plannen en deze bij te sturen

=

Toegang tot Astrid en haar team via Slack & Voxer

=

Een team dat je op elk vlak binnen je (online) business kan ondersteunen

=

Projectmanagement

=

Lancering management

=

Automatisering online business

=

Business processen vastleggen

=

Data analyse

=

Team management

* Prijzen kunnen afwijken. Dat is geheel afhankelijk van jouw wensen en het tijdsplan. Ieder plan en proces is uniek.

De ervaringen

"Ik ben zo blij met Astrid als mijn online business manager. Alleen al doordat ze zo accuraat is. Als ik bijvoorbeeld een masterclass geef, dan zorgt zij er altijd voor dat er geen enkele stap in het proces van het geven ervan wordt vergeten. Zo attendeert ze mij op e-mails schrijven, het aanbod klaarzetten en zorgt ze dat de meeting ingepland klaar staat in de tool.

Een superfijne rechterhand die ervoor zorgt dat mijn bedrijf nog veel meer floreert. Ze ontziet me in al die dingen waar niet mijn joy op zit, en het is zalig om dat aan Astrid uit te besteden.

Astrid plant ook altijd supergoede zaadjes met haar veelzijdige ideeën. Ze legt nieuwe systemen en tools aan me voor, is continu op zoek naar hoe mijn business nog meer te optimaliseren en neemt mij daar als leek heel goed in mee. Ze legt daarin echt paden voor mij bloot. Ik gun iedereen een Astrid!"

Aniek Gerrits

De Betekenisvolle Vrouw

"Ik ben zo ontzettend blij met Astrid binnen mijn business. Ik kan voor zoveel verschillende dingen bij haar terecht. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe salespage nodig heb, dan levert ze het snel op en ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Ze heeft veel technische kennis, maar ook oog voor design.

Daarnaast is ze zo’n fijne strategische partner. Ze laat me over zoveel dingen nadenken binnen mijn bedrijf. Ook dingen waar ik nog nooit over had nagedacht. Hoe kan ik dingen anders doen? Hoe kan ik dingen slimmer aanpakken? Ze denkt altijd met me mee en zit boordevol goede ideeën.

Doordat ik samenwerk met Astrid, kan ik zelf meer focussen op de dingen die ik leuk vind binnen mijn bedrijf en kom ik ook toe aan nieuwe dingen die ik wil oppakken. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik lang niet alles zelf hoef te doen en ook niet alles zelf hoef te bedenken. Samenwerken met haar is eigenlijk een cadeau voor jezelf!"

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

"De samenwerking met Astrid heb ik als heel plezierig ervaren. Zij nam de tijd om een goed beeld te krijgen van datgene wat ik wil. Vanuit haar expertise kon ze mij ook goed adviseren over zaken waar ik geen verstand van heb. Zij heeft zoveel werk verzet aan de achterkant van mijn website, wat maakt dat als een cliënt nu een online training bij mij koopt, deze op een beveiligde pagina komt die prachtig is vormgegeven door Astrid. Een waar de cliënt meteen aan de slag kan met het ebook of de door mij ingesproken lessen die Astrid op mijn Youtube kanaal heeft gezet.

Ook heeft ze mij goed geadviseerd over een nieuwsbrief-programma en meteen een template in mijn huisstijl voor me klaargezet. Dit maakt het voor mij heel makkelijk om een prachtig vormgegeven nieuwsbrief te versturen met alle linkjes die nodig zijn om meteen door te klikken naar mijn website. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en na het versturen van mijn eerste nieuwsbrief kreeg ik dit ook terug van een aantal cliënten."

Desirée Botterman

Happy2Dee

Hi! Kennen wij elkaar al?

Astrid, de rechterhand van online bedrijven die willen groeien.

Bij het bouwen van een online business komen altijd kennis, strategie en tijd kijken. Al meer dan 15 jaar verdiep ik mijzelf in online marketing. Van social media tot e-mail marketing, websites en het bouwen van online businesses. Iedere dag ben ik bezig met dingen uit te proberen en mijn kennis verder te vergroten.

Naast mijn eigen bedrijven, heb ik meer dan een jaar lang de social media van de internationale DJ Fedde Le Grand verzorgd. Misschien ken je hem nog van ‘Let me think about it’ met Ida Corr of ‘Put your hands up for Detroit’.

Met meer dan 10 jaar ondernemerservaring op zak, het bouwen van 100+ websites en het hebben van 100+ social media klanten, was ik klaar voor een volgende stap. Ik ben namelijk een ontzettende nerd die het heel tof vindt om nieuwe dingen te ontdekken en klanten hierin mee te nemen voor nog betere resultaten. Je kunt mij niet blijer maken als ik nieuwe systemen e.d. mag gaan onderzoeken & uittesten om zo weer een volgende stap te zetten in iemands business. Vanuit die passie heb ik besloten om andere succesvolle online ondernemers te gaan ondersteunen met hun 6 & 7 cijferige bedrijven.

© 2022 ASTRID DAMEN | ALL RIGHTS RESERVED