Ik zoek specialisten voor mijn team. Ben jij degene die ik zoek?

Werk met mij

 

Werk met een Online Business Manager

 

Til jouw business naar het volgende level

Jij geeft alles binnen je business. Je inspireert mensen, creëert impact en je hebt grootste plannen. Jij hebt iemand nodig die je in die visie ondersteunt en jouw business behandelt alsof het van haarzelf is.

Het automatiseren van jouw bedrijf en het vastleggen van processen voelt als een blok aan je been. Totaal niet sexy en in het moment geen prioriteit op je todo-lijst. Je wilt heel graag groeien en weet dat dit daarvoor nodig is maar het moet uit je tenen komen of nog erger, je stagneert. Het voelt groots, je loopt er van leeg en diep van binnen weet je: ik mag dit uitbesteden.

Door met een Online Business Manager samen te gaan werken, worden alle operationele zaken voor je uit handen genomen. Ik ga met alle systemen, processen, lanceringen en je team aan de slag. Verder ben ik iemand waarbij je een geweldig idee kunt delen en daarmee vervolgens direct aan de slag ga. Hierdoor kan ieder briljant idee moeiteloos tot uitvoering komen.

Zo kun jij met jouw business exponentiële groei doormaken. Dat gun ik jou!

De powervrouwen waarmee ik werk willen impact maken in de wereld. Zij motiveren en inspireren anderen. Samen met hen wil ik de impact die ze kunnen maken vergroten.

Deze gevoelens zijn je vast niet onbekend:

Q

Je hebt het gevoel alsof je alles alleen moet doen. Dit kan eng, overweldigend en eenzaam voelen.

Q

Je bent ontzettend creatief en je hoofd zit vol met briljante ideeën. Je hebt op dit moment alleen te weinig tijd om hiermee bezig te zijn en dat voelt frusterend.

Q

Het vastleggen van alle processen en het aannemen van nieuwe teamleden voelt zwaar.

Q

Toen jij jouw prachtige business bent gestart, heb je dit gedaan met een bepaalde visie. Jij bent nu echter vooral bezig met allerlei randzaken. Hierdoor stagneert jouw energie en motivatie.

Word de leider die jij zo graag wilt zijn. Creëer en maak een impact op je omgeving en klanten waar jij zo naar verlangt.

Het is tijd voor de volgende stap in jouw business

Op het moment dat ik voor jou als Online Business Manager aan de slag ga, werk ik volledig binnen jouw business. Als jouw rechterhand stop ik al mijn tijd, energie en liefde in de projecten waar jij mee aan de slag wilt. Ik denk mee, analyseer en verbeter ik de processen en systemen binnen jouw business én zorg ik dat er voor je gehele team wordt gezorgd. Geen enkele succesvolle ondernemer hoeft het alleen te doen!

Ik zie jouw bedrijf alsof het óók van mijzelf is. Samen maken we een impact op deze wereld!

Ik wil aan de slag

 

Zodra je weer in je CEO rolt stapt..

R

Heb je tijd om creatief te zijn en na te denken over nieuwe producten en diensten

R

Heb je tijd om te dromen en de volgende stappen binnen jouw business uit te stippelen

R

Kun je stress-vrije en succesvolle lanceringen draaien

R

Heb je, met mij als jouw OBM, iemand aan je rechterzijde die jouw business behandelt alsof het van haarzelf is

R

Kun je nadenken over hoe je nog meer impact wilt maken in deze wereld

Ja, ik wil weer in mijn rol als CEO stappen en exponentiële groei doormaken.

Mijn belofte aan jou

Als toegewijde online business manager neem ik jouw operationele zaken, automatiseringen en processen uit handen. Ik zorg ervoor dat jij als ondernemer kunt doen waar jij goed in bent, en geef jou waar ik goed in ben: jouw business operationeel op de juiste manier neerzetten zodat jij explosief gaat groeien met jouw online business. Ik help je een merk te creëren waardoor je naamsbekendheid opbouwt, een relatie creëert met (potentiële) klanten, succesvol lanceert en groeit in omzet.

Met mijn unieke aanpak bied ik jou verschillende diensten en producten aan puur gericht op strategie, automatiseringen, operationaliteit en groei, waar ik je stapsgewijs in meeneem en die voor iedereen te volgen zijn. In welke fase je dan ook in je bedrijf zit: ik stap in waar jij je bevindt en samen gaan we jouw bedrijf transformeren. Zodat jij de resultaten, het bedrijf en de rol binnen jouw bedrijf krijgt die jij wenst en verlangt.

 

Ben jij klaar om next level te gaan?

Werk met mij

 

- Strategie -

CEO sessies

Tijdens onze CEO sessies ontwikkelen we samen nieuwe producten en/of diensten, creëren we een customer journey en een plan én zetten we alle benodigde acties in werking.

- Webdesign -

Ontwikkeling en updates

Je online business is continu aan het groeien, zo ook je website. Het is belangrijk dat je website vóór je werkt, zowel als service provider als iemand met online producten/courses.

- Implementatie -

Automatiseringen

Het vastleggen van processen en het automatiseren van je business is essentieel in het laten groeien van je business. Dit klinkt niet erg sexy. Samen brengen we daar verandering in. 😉

- LANCERINGEN -

Succesvol en stress-vrij

Lanceren hoeft helemaal niet stressvol te zijn. De juiste voorbereiding is hierin belangrijk. Aan de hand van mijn frameworks kun jij succesvolle lanceringen draaien.

- TEAM MANAGEMENT -

Begeleiding en advisering

‘Teamwork makes the dream work’. Ik adviseer je in het vinden van de juiste mensen en/of partijen voor jouw business. Vervolgens manage ik samen met jou je team.

- DATA ANALYSE -

Monitoren en bijsturen

Cijfers liegen nooit. Ze zorgen ervoor dat we precies kunnen zien welke kansen en verbeteringen er nog zijn voor jouw business. Alle data wordt nauw gemonitord en bijgestuurd.

Het is tijd om jouw online business naar het volgende level te tillen. Stress-vrij, geautomatiseerd en geoptimaliseerd.
Maar wel ‘fun en sexy’.

Ik wil aan de slag

 

De ervaringen

"Ik ben zo blij met Astrid als mijn online business manager. Alleen al doordat ze zo accuraat is. Als ik bijvoorbeeld een masterclass geef, dan zorgt zij er altijd voor dat er geen enkele stap in het proces van het geven ervan wordt vergeten. Zo attendeert ze mij op e-mails schrijven, het aanbod klaarzetten en zorgt ze dat de meeting ingepland klaar staat in de tool.

Een superfijne rechterhand die ervoor zorgt dat mijn bedrijf nog veel meer floreert. Ze ontziet me in al die dingen waar niet mijn joy op zit, en het is zalig om dat aan Astrid uit te besteden.

Astrid plant ook altijd supergoede zaadjes met haar veelzijdige ideeën. Ze legt nieuwe systemen en tools aan me voor, is continu op zoek naar hoe mijn business nog meer te optimaliseren en neemt mij daar als leek heel goed in mee. Ze legt daarin echt paden voor mij bloot. Ik gun iedereen een Astrid!"

Aniek Gerrits

De Betekenisvolle Vrouw

"Ik ben zo ontzettend blij met Astrid binnen mijn business. Ik kan voor zoveel verschillende dingen bij haar terecht. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe salespage nodig heb, dan levert ze het snel op en ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Ze heeft veel technische kennis, maar ook oog voor design.

Daarnaast is ze zo’n fijne strategische partner. Ze laat me over zoveel dingen nadenken binnen mijn bedrijf. Ook dingen waar ik nog nooit over had nagedacht. Hoe kan ik dingen anders doen? Hoe kan ik dingen slimmer aanpakken? Ze denkt altijd met me mee en zit boordevol goede ideeën.

Doordat ik samenwerk met Astrid, kan ik zelf meer focussen op de dingen die ik leuk vind binnen mijn bedrijf en kom ik ook toe aan nieuwe dingen die ik wil oppakken. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik lang niet alles zelf hoef te doen en ook niet alles zelf hoef te bedenken. Samenwerken met haar is eigenlijk een cadeau voor jezelf!"

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

"De samenwerking met Astrid heb ik als heel plezierig ervaren. Zij nam de tijd om een goed beeld te krijgen van datgene wat ik wil. Vanuit haar expertise kon ze mij ook goed adviseren over zaken waar ik geen verstand van heb. Zij heeft zoveel werk verzet aan de achterkant van mijn website, wat maakt dat als een cliënt nu een online training bij mij koopt, deze op een beveiligde pagina komt die prachtig is vormgegeven door Astrid. Een waar de cliënt meteen aan de slag kan met het ebook of de door mij ingesproken lessen die Astrid op mijn Youtube kanaal heeft gezet.

Ook heeft ze mij goed geadviseerd over een nieuwsbrief-programma en meteen een template in mijn huisstijl voor me klaargezet. Dit maakt het voor mij heel makkelijk om een prachtig vormgegeven nieuwsbrief te versturen met alle linkjes die nodig zijn om meteen door te klikken naar mijn website. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en na het versturen van mijn eerste nieuwsbrief kreeg ik dit ook terug van een aantal cliënten."

Desirée Botterman

Happy2Dee

Hi! Kennen wij elkaar al?

Astrid, de rechterhand van online bedrijven die willen groeien.

Bij het bouwen van een online business komen altijd kennis, strategie en tijd kijken. Al meer dan 15 jaar verdiep ik mijzelf in online marketing. Van social media tot e-mail marketing, websites en het bouwen van online businesses. Iedere dag ben ik bezig met dingen uit te proberen en mijn kennis verder te vergroten.

Naast mijn eigen bedrijven, heb ik meer dan een jaar lang de social media van de internationale DJ Fedde Le Grand verzorgd. Misschien ken je hem nog van ‘Let me think about it’ met Ida Corr of ‘Put your hands up for Detroit’.

Met meer dan 10 jaar ondernemerservaring op zak, het bouwen van 100+ websites en het hebben van 100+ social media klanten, was ik klaar voor een volgende stap. Ik ben namelijk een ontzettende nerd die het heel tof vindt om nieuwe dingen te ontdekken en klanten hierin mee te nemen voor nog betere resultaten. Je kunt mij niet blijer maken als ik nieuwe systemen e.d. mag gaan onderzoeken & uittesten om zo weer een volgende stap te zetten in iemands business. Vanuit die passie heb ik besloten om andere succesvolle online ondernemers te gaan ondersteunen met hun 6 & 7 cijferige bedrijven.

© 2021 Astrid Joanne Damen | ALL RIGHTS RESERVED