Ik zoek specialisten voor mijn team. Ben jij degene die ik zoek?

Werk met mij

 

Strategische sessie

 

Zet de volgende stappen met jouw online business

Jij bent goed bezig met jouw online business. Je ziet geleidelijke groei. Je wilt nu graag de volgende stap zetten.

 

Jij wilt meer; meer groei én meer mensen helpen.

 

Terwijl je hiermee bezig bent… Twijfel je waar jij je nu als eerste op moet focussen. Het verder laten groeien van jouw online business lijkt te stagneren.

Q

Je mist focus en kennis in welke stappen je nu moet gaan zetten.

Q

Iedere stap voelt tijdrovend en je mist daarin ‘puzzelstukjes’.

Q

Je moet alles alleen doen. Je hebt niemand waarmee je kunt sparren.

Jij wilt graag..

R

Handvatten om de volgende stappen te zetten in jouw online business

R

Een sparringspartner die je laat nadenken over dingen waar jij (nooit) over na hebt gedacht.

R

Support buiten de meeting om. Je wordt niet “aan je lot overgelaten” na de sessie.

Ja, dit zoek ik!

 

De juiste strategie creëert voor jouw online business een plan die zorgt voor acties. Hier ligt de sleutel tot de exponentiële groei die jij zoekt!

Creëer een strategisch stappenplan

Wil jij heel erg graag meer duidelijkheid over hoe jij jouw online business nog beter voor je kunt laten werken? Of loop je tegen bepaalde dingen aan? Plan dan een strategische sessie van 90 minuten met mij.

Ik geef alle handvatten die je nodig hebt om de volgende stappen met jouw online business te zetten. Dit op het gebied van onder andere het vastleggen en automatiseren van alle processen & systemen binnen je bedrijf én hoe je stress-vrij en succesvol kunt lanceren. Hiervoor gebruik ik speciaal door mij ontwikkelde frameworks, tools en strategieën.

Na deze strategische sessie heb jij:

R

Alle handvatten die je nodig hebt op strategisch, organisatorisch en planmatig vlak om zo de volgende stappen te zetten in jouw online business

R

Indien online, een opname van de sessie

R

Een hand-out van alles wat we hebben besproken

R

Twee weken online support via Slack over het plan dat we samen hebben opgesteld

Yes, dit zoek ik!

De investering:

€497 excl. BTW

Ik wil nu boeken

 

De ervaringen

"Ik ben zo blij met Astrid als mijn online business manager. Alleen al doordat ze zo accuraat is. Als ik bijvoorbeeld een masterclass geef, dan zorgt zij er altijd voor dat er geen enkele stap in het proces van het geven ervan wordt vergeten. Zo attendeert ze mij op e-mails schrijven, het aanbod klaarzetten en zorgt ze dat de meeting ingepland klaar staat in de tool.

Een superfijne rechterhand die ervoor zorgt dat mijn bedrijf nog veel meer floreert. Ze ontziet me in al die dingen waar niet mijn joy op zit, en het is zalig om dat aan Astrid uit te besteden.

Astrid plant ook altijd supergoede zaadjes met haar veelzijdige ideeën. Ze legt nieuwe systemen en tools aan me voor, is continu op zoek naar hoe mijn business nog meer te optimaliseren en neemt mij daar als leek heel goed in mee. Ze legt daarin echt paden voor mij bloot. Ik gun iedereen een Astrid!"

Aniek Gerrits

De Betekenisvolle Vrouw

"Ik ben zo ontzettend blij met Astrid binnen mijn business. Ik kan voor zoveel verschillende dingen bij haar terecht. Als ik bijvoorbeeld een nieuwe salespage nodig heb, dan levert ze het snel op en ziet het er ook nog eens heel mooi uit. Ze heeft veel technische kennis, maar ook oog voor design.

Daarnaast is ze zo’n fijne strategische partner. Ze laat me over zoveel dingen nadenken binnen mijn bedrijf. Ook dingen waar ik nog nooit over had nagedacht. Hoe kan ik dingen anders doen? Hoe kan ik dingen slimmer aanpakken? Ze denkt altijd met me mee en zit boordevol goede ideeën.

Doordat ik samenwerk met Astrid, kan ik zelf meer focussen op de dingen die ik leuk vind binnen mijn bedrijf en kom ik ook toe aan nieuwe dingen die ik wil oppakken. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd, omdat ik weet dat ik lang niet alles zelf hoef te doen en ook niet alles zelf hoef te bedenken. Samenwerken met haar is eigenlijk een cadeau voor jezelf!"

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

"De samenwerking met Astrid heb ik als heel plezierig ervaren. Zij nam de tijd om een goed beeld te krijgen van datgene wat ik wil. Vanuit haar expertise kon ze mij ook goed adviseren over zaken waar ik geen verstand van heb. Zij heeft zoveel werk verzet aan de achterkant van mijn website, wat maakt dat als een cliënt nu een online training bij mij koopt, deze op een beveiligde pagina komt die prachtig is vormgegeven door Astrid. Een waar de cliënt meteen aan de slag kan met het ebook of de door mij ingesproken lessen die Astrid op mijn Youtube kanaal heeft gezet.

Ook heeft ze mij goed geadviseerd over een nieuwsbrief-programma en meteen een template in mijn huisstijl voor me klaargezet. Dit maakt het voor mij heel makkelijk om een prachtig vormgegeven nieuwsbrief te versturen met alle linkjes die nodig zijn om meteen door te klikken naar mijn website. Het ziet er allemaal heel professioneel uit en na het versturen van mijn eerste nieuwsbrief kreeg ik dit ook terug van een aantal cliënten."

Desirée Botterman

Happy2Dee

Hi! Kennen wij elkaar al?

Astrid, de rechterhand van online bedrijven die willen groeien.

Bij het bouwen van een online business komen altijd kennis, strategie en tijd kijken. Al meer dan 15 jaar verdiep ik mijzelf in online marketing. Van social media tot e-mail marketing, websites en het bouwen van online businesses. Iedere dag ben ik bezig met dingen uit te proberen en mijn kennis verder te vergroten.

Naast mijn eigen bedrijven, heb ik meer dan een jaar lang de social media van de internationale DJ Fedde Le Grand verzorgd. Misschien ken je hem nog van ‘Let me think about it’ met Ida Corr of ‘Put your hands up for Detroit’.

Met meer dan 10 jaar ondernemerservaring op zak, het bouwen van 100+ websites en het hebben van 100+ social media klanten, was ik klaar voor een volgende stap. Ik ben namelijk een ontzettende nerd die het heel tof vindt om nieuwe dingen te ontdekken en klanten hierin mee te nemen voor nog betere resultaten. Je kunt mij niet blijer maken als ik nieuwe systemen e.d. mag gaan onderzoeken & uittesten om zo weer een volgende stap te zetten in iemands business. Vanuit die passie heb ik besloten om andere succesvolle online ondernemers te gaan ondersteunen met hun 6 & 7 cijferige bedrijven.

© 2022 ASTRID DAMEN | ALL RIGHTS RESERVED